IPM2023 kuvagalleria

IPM2023 KUVAGALLERIAAN

Ihmeellinen Pieni Maailma 2023 -näyttelyn kodikkuus ja ihmisläheisyys luovat ylivertaisen tunnelman ja kokemuksen

Syys-lokakuun vaihde tarjosi meille kaikille kädentaidoista innostuneille ja kiinnostuneille mahdollisuuden päästä ihastelemaan ja esittelemään mitä erilaisimpia taidonnäytteitä, projekteja, tekemistä ja toimintaa Ihmeellinen Pieni Maailma -näyttelyssä. Tämän vuoden tapahtuma oli sarjassaan jo toinen, voinemme siis jo hyvin puhua erinomaisesta näyttelyperinteestä. Eikä tähän perinteeseen ole tarkoitus tehdä muutosta, sillä palaamme jälleen ensi vuonna Espoon Otahalliin 28.-29.9.2024.

Ihmeellinen Pieni Maailma -näyttely vetoaa sekä näytteilleasettajiin että näyttelyvieraisiin kodikkaalla, ihmisläheisellä ja rennolla tunnelmallaan. Se syntyy meidän kaikkien yhteisestä vaikutuksesta ja se on myös meidän paras voimavaramme. Tämä iloisuutta huokuva, kupliva tunnelma erottaa Ihmeellinen Pieni Maailma -näyttelyn muista tapahtumista ja se houkuttelee yhä enemmän ihmisiä tapahtumaan vuosi vuodelta.

Tämän vuoden näyttelyohjelmassa uutta olivat mm. erilaiset kilpailut sekä non-stop -työpaja, jossa opeteltiin miniatyyripuiden valmistusta. Lisäksi näyttelyhalliin oli myös järjestetty kierrätyspiste, johon kuka tahansa sai tuoda itselleen tarpeettomaksi jääneitä harrastetarvikkeita sekä ottaa mukaansa tarpeelliseksi katsomiaan tarvikkeita. Tätä konseptia on tarkoitus jatkokehittää ensi vuoden näyttelyyn. Ihmeellinen Pieni Maailma haluaa osaltaan olla edistämässä kiertotaloutta ja kädentaitoihin keskittyneen harrastustoiminnan kestävää kehitystä.

Tänä vuonna Ihmeellinen Pieni Maailma -näyttelyssä kävi kahden päivän aikana yli 3500 vierasta. Näytteilleasettajia oli kaikkiaan 96 osastoa. Kaikki hallissa käytettävissä oleva näyttelytilakapasiteetti oli turvallisuusmääräykset huomioiden otettu käyttöön.

Tätä taustaa vasten tapahtuman järjestelytiimi haluaa esittää kaikille näyttelyvieraille sekä näytteilleasettajia sydämellisen kiitoksen, että olitte mukana näyttelyssä. Te luotte tämän tapahtuman, ja mikäli viihdyitte ja nautitte näyttelystä, niin voitte kiittää tästä itseänne, koska se on teidän ansiotanne. Me mahdollistamme, te toteutatte. Suurkiitos tästä teille kaikille. Järjestelytiimi haluaa myös lämpimästi kiittää kaikkia tapahtuman talkootehtäviin osallistuneita. Panoksenne oli korvaamaton. Kiitos myös kahvilapalveluja tarjonneille yrittäjille, jotka ravitsivat ja ystävällisesti palvelivat niin näytteilleasettajia kuin myös vieraita koko viikonlopun läpi näyttelyn rakentamisesta sen purkuun asti.

Näiden kiitossanojen pohjalle on hyvä ryhtyä rakentamaan vuoden 2024 näyttelyä, josta haluamme tehdä entistä elämyksellisemmän ja viihdyttävämmän kaikille. Toivottavasti tapaamme iloisen jälleennäkemisen merkeissä ensi vuonna Otahallissa. Järjestelytiimi toivottaa kaikille tuotteliasta ja iloista puuhastelua harrastustenne parissa. Odotamme jo innolla näkevämme, mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan ja millaisia valloittavia uusia luomuksia saamme ihastella ensi vuoden näyttelyssä.

Kaikkea hyvää teille kaikille toivottaa Ihmeellinen Pieni Maailma -näyttelyn järjestelytiimi!


IPM2022 KUVAGALLERIAAN

Haluamme kiittää Teitä kaikkia Ihmeellinen Pieni Maailma 2022 -tapahtumassa mukanaolosta!

Tapahtumasta on kulunut jo tovi ja on edelleen mukavasti mielessä. Tapahtumajärjestäjien näkökulmasta IPM2022 oli sangen onnistunut. Näytteilleasettajia oli paljon, noin 250, ja kaikkiaan 81 osastoa.

Iloksemme yleisöäkin oli paljon, aikuiset ja lapset yhteen laskettuna noin 3300. Aikamoinen joukko. Ihmiset vaikuttivat tyytyväisiltä ja katsojia riitti pöytien ympärille. Oli aika nautinnollinen olo. Kahvilassakin näytti käyvän vilkas kuhina.

Kyseltiin muutamilta kymmeniltä katsojilta mistä olivat saaneet vinkin tulla katsomaan tapahtumaa: Kaikenlaiset viestivälineet mainittiin, kuten Helsingin Sanomien Menovinkkipalsta netissä (ja muutama muukin vastaava palsta), espoolainen Länsiväylä -lehti, sekä useiden erilaisten Facebook-ryhmien kautta kulkeneet viestit. Samoin mainittiin meidän pikkumainokset sekä se, että joku tuttava oli käynyt edellispäivänä ja kehunut tapahtumaa. Eksoottisin oli kuitenkin erään naishenkilön kertomus: olivat veneilleet kesällä merellä Utön saarelle. Siellä pienessä kyläkaupassa oli jonkun sinne viemä mainos nukkekotitarvikkeiden myynnistä IPM2022 tapahtumassa Espoossa.

Kiitos yhteistyöstä. Toivomme tapaavamme Teidät kaikki uudelleen IPM2023 -tapahtumassa!